nejde o hru v podnikovce jde o chovani! jeste aby nebyl kdyz to hral..porad tady machruje pise keci na fb atd..hlavne ze si nekteri hraci z podnikovky vybreceli ze nemuzou hrat ackari ptz to pak nema cenu! takze se nema cenu srovnavat..muze se srovnavat az prijde na trenal a ukaze co v nem je ale dela hrozne hrdeho ale problem je v tom ze na to nema a jen blbe keca! to vis biny je herec hraje to na vsechny..to je prave to ze kdyz se tady pohadame porad spolu dokazeme dobre vychazet a bavit se..hlavne ze ty jsi to nikdy neudelal! :-D nevim proc pises za vsechny kluky z durexu ja se s nekym i bavim a trochu to pokulhava co tu pises :-D abych nebyl tak hroznej tak ano tkadli patri nejspis k lepsim hracum mozna nejlepsim v podnikove lize asi to potrebuje slyset tak podle cisel asi jo..ale nesleduji to tak a jen rikam ze nema na to hrat za acko a jestli myslis ze je tak dobrej + "ostati" ptz ostatni si to nemysli tak ho dovlec na ten nas trenal rad se podivam a rad ho vyzkousim jako kohokoliv z vas a bude jen rad kdyz udelate takovej dojem ze na to mate hrat za acko a ne jen hloupe zvanit..a nehrajte si na hrdy dojdete..vsak co se stane? max se presvedcite ze nekdo nemel pravdu..budto ja nebo proste nekdo z vas..nebo pokud si troufnete muzeme domluvit pratelak kdyz 90% tkadliho lidi na to ma :-D to tedy prohrajete podle jeho poctu zhruba 9:10..takze co dojde na trenal? dojde vas vic co si troufaji? nebo ten pratelak?